Camping blog

Beleef het op de camping

Voordelen van een windscherm

logo

Hebe-terrasschermen-xteriorPas geleden heb ik besloten om een windscherm te laten plaatsen bij mij op het terras. Eigenlijk had ik het veel eerder moeten doen, omdat er zoveel voordelen aan vast zitten. Het is niet alleen de bescherming tegen de windvlagen die heel erg prettig is

Voordelen

De voordelen van het plaatsen van een windscherm waren voor mij heel belangrijk. Sinds de windschermen hebben de gasten geen last meer van spullen die van tafel afvallen door de wind.

Mijn restaurant is namelijk precies op een hoekje en daardoor heb je vaak snel last van de wind. Het gebeurde wel eens dat er borden van tafel afwaaiden en daarom is het heel fijn dat er nu een windscherm staat.

Van veel mensen hoor ik ook dat het restaurant er een stuk moderner uitziet. Door het windscherm merk ik dat er veel meer mensen binnenkomen, omdat het er nu ook een stuk uitnodigender uitziet.

De laatste tijd zit ik er ook over na te denken om een parasol op maat te laten maken, zodat je helemaal beschut kan zitten op het terras. Als het gaat regenen dan kan de parasol open geklapt worden en dan kan iedereen lekker droog zitten.