Camping blog

Beleef het op de camping

Nieuwe horeca parasol!

Een horeca parasol…. Tja, je kan niet zonder een parasol! Nu dat we onze parasol recent hebben weggegooid hoopt ik snel weer een nieuwe te vinden! Persoonlijk vind ik het een mooie aanzicht als de parasol is uitgeklapt op het terras dat de gasten dit kunnen zien. Helaas hebben we nu geen parasol waardoor het er nogal kaal uitziet. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een nieuwe parasol te vinden zodat het aanzicht er weer goed en netjes uitziet. Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik vrij snel terecht op de website van Xterior. Hier is het namelijk mogelijk om een prachtige parasol te bestellen welke geheel op maat gemaakt wordt. Nadat ik telefonisch contact heb gezocht met hun kreeg ik direct een offerte toegezonden zodat ik kan zien of het binnen het budget valt. Gelukkig viel de kosten om het te laten maken erg mee, zo heb ik er gelijk voor gekozen om onze logo ook te laten drukken op de parasol! Voorlopig ben ik voorzien van de goede service en niet te vergeten een prachtige parasol. Ik weet in ieder geval zeker waar ik de volgende keer weer ga bestellen.

logo (1)