Camping blog

Beleef het op de camping

Op zoek naar de beste wijn aanbieding

wijn aanbieding

wijn aanbieding

De beste wijn aanbieding

Zoals de meeste mensen kocht ik altijd mijn wijn in een supermarkt of bij een slijterij. Dat je wijn ook online kunt kopen had ik mij nooit bedacht. Een vriendin vertelde mij dit. Het leek mij een goed idee online eens te gaan zoeken naar lekkere wijnen. Ik kwam al snel op een 24/7 wijnshop terecht! Online zag ik een mooie wijn aanbieding. De wijn aanbieding zou mij vele euro’s besparen en daarom heb ik geen minuut getwijfeld. Ik bestelde 6 flessen wijn van verschillende merken. Ideaal, zo kan ik ook nog eens eenvoudig wat nieuws uitproberen!

Al gauw kwamen de wijnen binnen, die werden erg netjes geleverd. Met vriendinnen heb ik een amateur wijn proef avond georganiseerd. Zo konden wij allemaal de verschillende wijnen testen en bepalen welke het lekkerste was. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar een zoete witte wijn, maar tijdens het gezellig avondje heb ik ook een rose gehad die heerlijk was! Mijn vriendinnen gaan meestal voor rode wijn, bij het avond eten. Eigenlijk vind ik alles wel prima, zolang ik maar een leuk en gezellig avondje met de meiden heb! Wie van jullie houdt ook wel eens dit soort avondjes? En waar koop jij je wijn?