Camping blog

Beleef het op de camping

Terras windscherm is onze nieuwste aankoop!

windscherm

windscherm

Nieuwe aankoop

Een tijdje geleden liet ik al weten dat ons restaurant steeds een beetje meer vernieuwd wordt. Omdat wij niet veel budget hebben moeten wij telkens 1 ding aanpakken. Het was tijd om een nieuw terras windscherm te kopen! Wij dachten in eerste instantie dat het nogal een klus zou zijn om het juiste terras windscherm te vinden. Nadat ik online had gezocht, bleek echter heel anders! Al snel kwam ik namelijk de website van Xterior tegen. Die naam kwam mij al bekend voor, maar wij hadden daar niet eerder besteld. Ik wist dat zij horeca parasols verkopen, maar blijkbaar verkopen zij ook windschermen!

Ideaal, want toen ik contact opnam met Xterior kwamen wij tot de conclusie dat wij daar voordelig deze aanvulling van ons terras konden gaan kopen. Wij hebben de precieze afmetingen doorgestuurd en toen een offerte ontvangen. De prijs viel erg mee en daarom hebben wij ook meteen een horeca parasol besteld. Twee vliegen in 1 klap, dacht ik zo!

De producten werden al snel geleverd en zien er erg mooi uit. Wij zijn super tevreden over de service van Xterior. Zij hebben ons snel en doelgericht geholpen en zijn ook altijd vriendelijk geweest. Dat is nog eens een bedrijf waarmee je wilt samenwerken!