Camping blog

Beleef het op de camping

Wij lieten kunststof zagen bij een goed bedrijf

kunststof zagen

kunststof zagen

Hulp nodig

Als interieur stylist ben ik veel bezig met materialen en kleuren. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het geven van advies, en vaak werk ik niet in de praktijk. Echter kreeg ik een tijd geleden een opdracht waarvoor ik wel in de praktijk aan de slag kon gaan. Ik had mooie ideeën, maar kon niet alle producten ook echt vinden. Ik besloot toen wat werk te laten doen door Heku. Zij konden mij helpen door middel van kunststof zagen. Je vraagt je misschien af wat zij dan gedaan hebben. Voor verschillende ruimtes had ik nieuwe vensterbanken gekocht, deze waren van kunststof maar bleken allemaal te groot te zijn. Ik wilde de vensterbanken laten aanpassen. Toen ging Heku dus aan de slag met kunststof zagen en kunststof buigen. Nu heeft mijn cliënt prachtige unieke vensterbanken in het pand.

Dat vind ik het aller leukste aan mijn werk. Mijn cliënten voorzien van unieke items en ideeën. Een kantoor zoals zij dat heeft, dat heeft niemand! Door speciaal werk te doen en een stapje extra te zetten voor je cliënten, zorg je ervoor dat de cliënten terug naar jou komen. Zo creëer je een band en kun je ook een hogere prijs vragen. Win-win dus!