Camping blog

Beleef het op de camping

Pos systeem in horeca

Ik heb al een aantal kassa’s versleten in mijn kleine tentje. Het is lastig om de juiste te vinden, we gingen uitbreiden en ik had dan ook meer werknemers. Daarom moest het nog duidelijker worden hoe het afrekenen ging, en via welk systeem. Via een bedrijf heb ik mij laten informeren en kwam ik terecht bij het pos systeem. Ik heb hier al wel eerder van gehoord, maar alsnog zijn er verschillende systemen in een pos systeem die goed moet passen met je bedrijf. Gelukkig hielp het externe bedrijf mij goed, ik heb een aantal van de pos systemen mogen gebruiken en ik denk dat ik weet welke het beste en het makkelijkste is voor mijn werknemers. Er is een aanbod gekomen om in een ander pand te gaan zitten, dan kan ik enorm gaan groeien.

00fdffeba7software_afbeelding

Betrouwbaar systeem

Ik weet het nog niet. Ik ben een voorzichtig mens, risico lopen is niks voor mij, maar ergens kriebelt het wel. Het gaat zo goed. Ik denk dat ik er nog even een paar nachtjes over ga slapen en dan er maar eens goed voor ga zitten, wat zijn de voor en nadelen?