Camping blog

Beleef het op de camping

Metaal dieptrekken mogelijk?

Wist je dat je door middel van metaal dieptrekken er goed voor kan zorgen dat het product er netjes uit komt te zien? Dieptrekken wordt veelal gebruikt bij het onder druk verbuigen van metaal, denk hierbij aan een zeef welke wordt verbogen.

logo_op_blauw_nieuw_uitsnede2

Natuurlijk zijn er genoeg andere dingen te vinden die je kan laten buigen qua producten. Echter ben ik wel van mening dat je hier een geschikt bedrijf voor moet hebben wil je dit realiseren. Mocht je hier interesse in hebben raad ik je van harte aan om eens op de website van euro-techniek.nl te kijken. Hier kan je zowel dieptrekken als spuitgieten realiseren. Tevens ook een stuk voordeliger als wat je elders zult zien.

Wij hebben hier voor een tijd terug ook een afspraak gehad om ons metaal te laten bewerken door hun. Door alles tijdens een kop koffie te bespreken werd het van beide kanten duidelijk met wat we wilde en konden hun aan de slag. Binnen enkele dagen hebben wij al bericht ontvangen dat het gereed stond om opgehaald te worden. Voorlopig komen we met plezier weer bij hun terug aangezien ik nu weet wat kwaliteit resultaat is!