Camping blog

Beleef het op de camping

Op bezoek bij administratie Bladel

Ik laat al een tijdje mijn administratie coveren bij administratie Bladel. Ik vind dat ze ontzettend goed en hard werken, ik heb echt alleen nog maar positieve ervaringen gehad. Om toch nog even persoonlijk contact met ze te hebben, ben ik afgelopen week even langsgegaan, ik heb iedereen ontmoet die de administratie voor me doet. Onwijs leuk. Ze zijn zo goed! Ik ben echt iemand die zich compleet kan verliezen in chaos. Ik heb de eigenschappen om een creatieve ondernemer te zijn, maar helaas niet de eigenschappen om dit te structureren. Helaas, zo werkt je brein nou eenmaal. Ik heb het wel eens geprobeerd hoor, vier jaar geleden had ik ook een eigen onderneming, en daar deed ik alles zelf, maar dit was flink hard werken.

logocastelijnsswaans

Administratie verwerken

Ook maakte ik wel eens foutjes, gewoon omdat ik het niet goed kon structureren. Je kan begrijpen hoe vervelend dit is, wanneer je doorkrijgt dat je een totaal andere volgorde hebt gebruikt en dus ook flinke fouten hebt gemaakt! Gelukkig ben ik wijs geweest om meteen een kantoor in te schakelen. Ik kan het iedereen aanraden, je betaald niet eens zoveel om dit te laten regelen.