Camping blog

Beleef het op de camping

Goed geholpen door advocatenkantoor Tiel

Nooit geweten dat ik ooit de hulp van advocatenkantoor Tiel moest inschakelen. Ik ben eigenaar van een webshop online en daar ben ik heel druk mee bezig. Meestal koop ik in het buitenland leuke producten tegen een zeer lage prijs en deze verkoop ik dan weer via mijn website. Zo had ik laatst een partij speelgoed gezien welke ik graag in mijn webshop wilde hebben, maar omdat ik het moest laten invoeren heb ik eerst via het advocatenkantoor Tiel hulp gevraagd. Zij hebben hier meer verstand van dan ik zelf en daardoor heb ik hun alles laten regelen wat betreft de invoer van mijn goederen. Natuurlijk moet er een product aan alle veiligheidseisen voldoen.  advocatenkantoor Tiel

Goed geregeld door het advocatenkantoor

Natuurlijk kan je bij dit advocatenkantoor voor meer zaken terecht, denk hierbij aan zaken zoals:

  • intellectuele eigendom
  • handelsrecht
  • productregelgeving

Vooral voor intellectuele eigendom kan je hier bij dit advocatenkantoor goed terecht. Marieke Kleijn-Coumans (eigenaar van Fifth), heeft heel veel ervaring op het gebied van intellectuele eigendom. Intellectuele eigendom ofwel IE is de verzamelnaam van verschillende wetten welke zowel nationaal als internationaal zijn vastgelegd. Onder deze IE vallen onder andere de octrooirecht, auteursrecht, databankenrecht en het merkenrecht. Natuurlijk vallen hier nog veel meer rechten onder, maar dat is teveel om op te noemen. advocatenkantoor Tiel

Mijn goederen staan inmiddels al met mooie foto’s op mijn website. Dankzij het advocatenkantoor, welke voor de nodige papieren heeft gezorgd was het verder geen probleem om de goederen in te voeren. Ik kan mij weer volledig inzetten voor mijn website en mocht ik weer de hulp van dit advocatenkantoor nodig hebben dan weet ik de weg.