Camping blog

Beleef het op de camping

Nieuwe hanglegkast gezocht!

Ik denk dat ik zo’n beetje gelijk sta met alle andere zwangere vrouwen. Het hebben van een hanglegkast is o zo belangrijk! Als vrouw zijnde wil je niets liever zien dat alles netjes gesorteerd en wel in de babykamer komt toch?

images-2

Nu dat ik nog geen kast heb gekocht voor de kleine en op dit moment 30 weken in verwachting ben baal ik als een stekker. Naar de stad gaan zit er niet echt in waardoor ik mijn hoop gevestigd heb op het internet. Er moet toch wel ergens een bedrijf te vinden zijn waar ik mijn kast kan bestellen? Hierdoor ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Baby-dump.nl. Bij hun is het mogelijk om een prachtige kast te bestellen welke overigens ook nog eens bij je thuis wordt bezorgd! Het enige wat je zelf dient te doen is het in mekaar zetten van deze kast. Hier kijk ik maar al te graag mijn lieve man voor aan! Nu nog even wachten tot onze kleine zich gaat melden! Hopelijk blijft ze nog even lekker bij mij in de buik.