Camping blog

Beleef het op de camping

kidkraft kaptafel

Voor kinderen is het belangrijk om goed speelgoed te hebben. Voor de ontwikkeling van de hersenen is dat goed en daarom koop ik te allen tijde professioneel speelgoed. Zo had ik afgelopen week een kidkraft kaptafel gekocht bij Persempretoys. Het bedrijf is super professioneel en heeft een groot assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de webshop!

Geweldige servicepoppenhuis

Mijn keus vies op de kidkraft kaptafel. Mijn dochter had deze nog niet en wilde deze graag hebben. Ik ben vervolgens een aantal kaptafels gaan vergelijken. Het bedrijf heeft elk product voorzien van een duidelijk omschrijving. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je voor je hebt. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan, dus top! Het bestellen is erg eenvoudig. Zo heb je binnen een paar minuten al je bestelling geplaatst en ontvang je direct een e-mail. In deze e-mail staan alle gegevens.

Mijn bestelling kwam binnen 2 dagen al binnen. De kaptafel beschikt over uitzonderlijke kwaliteiten en is echt een aanrader!