Camping blog

Beleef het op de camping

Mooie foto op canvas Rotterdam

Voor de verandering heb ik eens een keer aan mijzelf een cadeautje gegeven en daar ben ik zo blij mee. Ik heb namelijk een mooie foto van mijn kinderen gemaakt en deze laten afdrukken op canvas. Het resultaat is veel en veel mooier dan ik had kunnen bedenken. Zeker nu ik de foto op canvas Rotterdam in handen heb. Kan ook niet anders want Fotozaak Hartman is echt een vakman op het gebied van foto’s op canvas laten drukken.  foto op canvas Rotterdam

Ben zo blij met mijn foto op canvas

Omdat ik niet zeker wist of de kwaliteit van de foto wel goed genoeg zou zijn om op canvas te laten drukken heb ik eerst een afspraak gemaakt. Bij binnen komst in de fotowinkel zag ik al verschillende mooie foto’s welke op canvas waren gedrukt in de winkel hangen. Stuk voor stuk hele mooie foto’s maar tevens ook in verschillende formaten.

Nadat de medewerker van de fotozaak mijn foto grondig had bekeken of het mogelijk was om deze op canvas te zetten kreeg ik gelukkig een positief antwoord. Wat was ik blij toen ik het resultaat zag en mijn kinderen daar stralend op het canvas stonden afgedrukt. Snel naar huis om er een mooi plaatsje voor in de woonkamer te zoeken.