Camping blog

Beleef het op de camping

Ik had terras windschermen nodig

Ik vind het erg belangrijk dat onze gasten op het terras kunnen genieten van een heerlijk diner of drankje. Nu dat we op zoek zijn naar terras windschermen hoopte ik het zo snel mogelijk te vinden. Onze gasten vinden het niet erg om bij ons op het terras te zitten, echter balen ze af en toe van het feit dat ze last hebben van de wind. Door hier snel een oplossing voor te vinden hoopte ik het in de stad te vinden. Samen met mijn man ben ik in de stad aan het zoeken geweest. Helaas zonder  enig resultaat naar huis gegaan…

logo (1)

we zijn namelijk tot de conclusie gekomen dat we het beter via internet moeten zoeken en niet in de stad. Door via het internet te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. In feite hadden we beter eerst via het internet moeten zoeken voordat we de stad in zouden duiken. Al met al hebben we bij hun onze windscherm besteld en sindsdien genieten onze gasten enorm van de windschermen op het terras. Voor een zeer aantrekkelijke prijs is het mogelijk om een windscherm te bestellen bij hun.