Camping blog

Beleef het op de camping

Een personal trainer in Waalre

Wanneer je op zoek bent naar een personal trainer Waalre, dan ben je hier aan het juiste adres. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat ik hierdoor meer dan 25 kilo ben afgevallen. Ook is mijn conditie veel en veel beter geworden en daar zijn mijn honden ook erg blij mee. Voorheen ging ik niet verder dan een blokje om het huis met hun wandelen, verder lopen lukt mij echt niet. Maar sinds ik mij volledig heb ingezet op de training loop ik met gemak uren achter elkaar. Het begin was moeilijk, vooral omdat mijn conditie ver te zoeken was, maar daar werd rekening mee gehouden.   personal trainer Waalre

Super trots op mijzelf

Wat ben ik trots op mijzelf, zeker nu ik mijn doel heb bereikt om 25 kilo af te vallen. Moet ook wel zeggen dat de personal trainer Waalre mij hier enorm mee geholpen heeft. Als iets mij even niet lukte, of ik had een slechte dag, hij zorgde er altijd voor dat ik met een glimlach op mijn gezicht weer naar huis ging.  

Mocht je na het lezen van deze blog ook interesse hebben om wat aan jouw conditie te doen, neem dan snel contact op met dit bedrijf. wie weet ben jij de volgende die de hele wereld weer aan kan.