Camping blog

Beleef het op de camping

Workshop voor mannen

Mannen zijn niet zo snel geneigd om een workshop te bezoeken. Heb je samen met je gezinsleden echter vakantieanders.nl ontdekt, dan ga je als man op dat gebied anders denken. Een workshop als djembé percussie is uitermate geschikt voor mannen. En wat te denken van intuïtief schilderen? Dat is niet alleen maar weggelegd voor vrouwen, maar kan ook voor de man een uitkomst bieden om zichzelf te leren kennen op een geheel andere manier. Creativiteit ontwikkelen en je sterke en zwakke punten ontdekken. Biodanza is een workshop mannen dansen zonder pasjes. Een creatieve manier van bewegen die voor ieder persoon geschikt is. Contact maken met andere mensen en je fit en vrij voelen zijn de kenmerken van deze workshop.


Boogschieten en natuurbeleving

Vakantieanders.nl biedt vakanties die anders zijn dan anders. Natuurbeleving en boogschieten kan voor zowel de man als vrouw, dé ultieme vakantiebeleving zijn. Vroeger was de handboog een echt oorlogswapen. Tegenwoordig alleen maar voor de fun. Concentratie en schiettechniek zijn belangrijk om onder de knie te krijgen. 
De workshop acrobatiek is een heerlijke beleving voor jong en oud, man of vrouw. Fysiek bezig zijn onder leiding van professionele acrobaten geeft je een enorme boost. Je wist niet dat je dat in je had!