Camping blog

Beleef het op de camping

Accommodatie Brabant: ’t Koetshuis of de Eikenberg

Zoekt u nog naar een goede accommodatie Brabant, wees dan welkom bij ’t Koetshuis of de Eikenberg!

Voor groepen tot maximaal dertig personen is ’t Koetshuis het meest geschikt. Het is een groeps accommodatie in een mooie elegante boerderij stijl. Daarnaast vindt u er een volledig ingerichte keuken en heeft het aparte sanitaire ruimtes, voor zowel dames en heren. Ook zijn er genoeg slaapzalen. De omgeving is landelijk en er is genoeg ruimte voor mooie wandelingen in de prachtige natuur dat Brabant te bieden heeft.

De Eikenberg accommodatie

De Eikenberg heeft ruimte voor nog meer mensen, maar liefst dertig tot zestig personen kunnen hier goed vertoeven. Het is betaalbaar en boordevol luxe. Er is een eigen manege en u heeft beschikking tot diverse sport- en speelvelden. Ook is er een recreatiezaal te vinden en een volledig ingerichte keuken. De slaapkamers bestaan uit tien stuks, geschikt voor zes personen per kamer. Daarnaast is er een overdekt terras waar u bijvoorbeeld kunt barbecueën.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze twee accommodaties? Kijk dan gerust op de website voor nog meer informatie. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Bergerhoeve! Wees welkom.