Camping blog

Beleef het op de camping

Wij gaan een houten vloer laten leggen door LHP Vloeren

Wij hebben besloten om onze vloerbedekking uit huis te doen en hiervoor in de plaats een houten vloer laten leggen door LHP Vloeren. Wat heb ik een hekel aan vaste vloerbedekking gekregen, vooral toen één van onze honden ziek was en alles liet lopen. Ik ben wat dagen aan het schoonmaken geweest om de vieze plekken uit de vloerbedekking te krijgen. Maar hoe ik mijn best ook deed de vlekken bleven zichtbaar, nu was de maat vol….  houten vloer laten leggen

Snel en makkelijk schoon te houden

Inmiddels hebben wij een zeer mooie houten vloer laten leggen door LHP Vloeren. Had ik dat maar jaren eerder gedaan dan had ik mij niet zo lopen ergeren als iemand weer eens iets uit handen liet vallen op de vloerbedekking.

Sinds wij de houten vloer hebben liggen lijkt het wel dat ik tijd over hou. Gewoon even snel met een bezem door het huis en het is weer schoon. De vakkundige medewerkers van LHP Vloeren hebben de vloer zeer mooi gelegd. Niet alleen lijkt onze woonkamer een stuk groter, het toont meteen frisser. Een klein nadeel is aan een houten vloer dat je moet opletten met hoge hakken en de nagels van de honden. Deze kunnen namelijk voor krassen op de vloer zorgen, maar ook dat is makkelijk weer weg te halen.