Camping blog

Beleef het op de camping

Sleutelmaker Rotterdam gezocht

Afgelopen week was het voor mij regelrechte pech week. Alles wat ik deed ging fout of kapot, iets waar ik al helemaal van baal is dat mijn sleutel kapot op de tafel lag! Hoe dat dit kon gebeuren weet ik niet, wat ik wel weet is dat ik op dat moment geen sleutel had om het huis af te sluiten. Sleutelmaker Rotterdam zoeken op het internet was dan ook het beste wat ik kon doen. Hiermee hoopte ik de deur achter me te kunnen sluiten om vervolgens een nieuwe sleutel te laten maken zodat ik weer in huis kan komen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Schoenmakerij de Terp. Door met knikkende knieën naar hun te gaan hoopte ik dat ze de sleutel konden maken, als dit niet het geval was had ik een groot probleem! 

keys-788907_960_720-300x167

Uiteindelijk bij binnenkomst in hun winkel is het mij opgevallen dat dit geen enkel probleem was. Ik kon zelfs wachten tot de sleutel gemaakt was! Heb er trouwens wel gelijk voor gekozen om een paar sleutels extra bij te maken zodat mij dit niet nog een keer kan overkomen!