Camping blog

Beleef het op de camping

Tip: voor advies schoonmaak aanbesteding

Een aantal dagen geleden ben ik op zoek gegaan naar advies schoonmaak aanbesteding omdat ik de eigenaar van een schoonmaakbedrijf ben wat niet helemaal optimaal functioneerde. Ik had een aantal werknemers in dienst genomen die samen met mij de schoonmaak zouden doen. Het lukte mij zelf echter niet om een goed schoonmaakplan en een goede taakverdeling op te stellen.

Veel zoekresultaten

Toen ik op het internet op zoek ging naar advies schoonmaak aanbesteding kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven die begeleiding aanbieden. Daarom had ik eerst een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik een keuze zou maken.

Lankester Schoonmaakadvies

Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Lankester Schoonmaakadvies. Het bedrijf heeft een erg goede  website waar erg veel informatie op te vinden is. Nadat ik de informatie had gelezen over wat het bedrijf voor mij zou kunnen betekenen besloot ik om contact op te nemen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en erg goed geholpen. We hebben vervolgens een aantal gesprekken gehad en er is onder andere een erg goede taakverdeling opgesteld die goed functioneert. Ik ben daarom ook erg tevreden over Lankester Schoonmaakadvies.