Camping blog

Beleef het op de camping

Taxi Breda stelt niet teleur!

Eergister ben ik samen met mijn partner een dagje erop uit geweest naar Breda. Zelf wonen wij in Roosendaal en het was al laat dus voor ons was het de beste en makkelijkste optie om een taxi te nemen. Rond 11 uur belde wij Taxi Breda en hij was binnen 10 min hier, in Breda. Zo heb ik het in ieder geval nog niet vaker meegemaakt. Ik stond echt verbaast hoe snel de taxi er was.

Taxi-Cab-PNG

Snelle service

Zeer snelle service van Taxi Breda en daarnaast ook een aardige taxichauffeur. Ik heb niet veel te klagen over de service die Taxi Bredanaar ons leverde. Eigenlijk helemaal niks. Behalve dat de rit van Breda naar Roosendaal maar heel even duurde.

Volgende keer zeker terug

De taxi reed op een goed tempo door, en we waren daardoor na een klein moment al in Roosendaal. De auto waarin we werden vervoerd naar Roosendaal was een degelijke auto met goede stoelen en het stonk uiteraard niet. Ook konden we nog een leuk praatje maken met de taxichauffeur en hadden we het over hedendaagse dingen. Een volgende keer als we weer in een situatie terecht zijn gekomen om een taxi te nemen zullen we zeker Taxi-Bredanaar bellen.