Camping blog

Beleef het op de camping

Stalen schuifdeuren besteld

Al een paar dagen ben ik druk opzoek naar stalen schuifdeuren. Onze slaapkamer hebben wij voor enkele dagen terug geheel gerenoveerd. Een nieuw bed en een stralende kleur op de muur moet ons meer rust gaan geven. Voordat wij waren begonnen met verbouwen merkte wij steeds vaker dat de slaapkamer er nogal duf uit ziet. Hier wilde ik maar al te graag verandering in zien te krijgen. Zodoende hebben wij besloten om de gehele slaapkamer aan te pakken in de hoop dat dit resultaat geeft. Uiteindelijk hebben wij dit vrij snel voor mekaar gekregen. Ik heb zelfs de motivatie gehad om er een inbouwkast in te maken!

nieuw-logo

Nieuwe meubels

Zoals ik al eerder had gezegd dat ik nieuwe meubels heb gekocht. Dit heb ik via het internet gedaan aangezien je hier van alles kunt vinden. Ook zijn de kosten online een stuk prettiger vergeleken met wat ik in de winkel heb gezien. Uiteindelijk moesten wij alleen nog op zoek naar schuifdeuren voor de kledingkast. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van maco-design.nl. Dit bedrijf heeft prachtige deuren voor een zeer aantrekkelijke prijs!