Camping blog

Beleef het op de camping

Kun je in de huiskamer betonvloer realiseren?

Wij willen graag in onze huiskamer betonvloer realiseren. Alleen weten wij niet zo goed bij welk bedrijf wij dit het beste aan kunnen uitbesteden. Ik had al wel eens vaker gezocht op het internet en hier ook diverse bedrijven gevonden. Pas wanneer ik de definitieve kosten te horen krijg ga ik verder zoeken.

beton-stuc-cire-vloer-8

Onze verbouwing

Wij willen maar al te graag onze woning gaan verbouwen. Doordat wij op zolder zijn gestart hopen wij van harte voor de zomer alles af te krijgen. Ook de woonkamer is bij ons hoognodig toe aan een renovatie. Wij hebben er overigens wel voor gekozen om een aannemer in te huren die het werk voor ons kan verrichten. Zelf hebben wij twee linkerhanden waardoor het niet mogelijk is om een prachtig resultaat ervan te maken.

Bijna klaar

Gelukkig verloopt onze verbouwing onwijs goed en zijn wij op dit moment al bijna toe aan de woonkamer. Dit is het laatste wat nog gebeuren moet om te kunnen zeggen dat ons gehele woning is gerenoveerd. Dankzij de website van bruizt.nl is het ons in ieder geval wel gelukt om een schitterende vloer te realiseren.