Camping blog

Beleef het op de camping

Spm schoenen online

Dit seizoen zijn sneakers helemaal in. Ze worden onder jurkjes gedragen, maar ook onder een 7/8 broek staat dit erg hip. Ik wilde dit dus ook! Ik ben gaan zoeken in de winkels in mijn dorp, maar daar kwam ik geen mooie en comfortabele schoenen tegen.
Schoenen
Internet
Omdat ik in het dorp niet kon slagen, ben ik op internet gaan zoeken. Daar liep ik tegen het merk Spm aan. Zij hadden een mooie witte sneaker met een rits aan de zijkant (dit vond ik apart). Ze waren van leer, wat ik erg prettig vind, want dan blijven ze langer mooi. En ze hadden een kunststof zool. Dit klonk goed. Gelukkig hadden ze deze sneakers ook nog in mijn maat. Ik heb ze dus besteld. En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ze werden al vrij vlot thuis bezorgd en sindsdien heb ik ze vaak aan. Ze zitten erg fijn en ze zien er nog altijd erg mooi uit. Dit was dus een goede koop!

Er zijn dus diverse Spm schoenen online te koop. Als ik weer sneakers of andere schoenen nodig heb, zal ik zeker naar dit merk gaan zoeken.