Camping blog

Beleef het op de camping

Die mooie groene jas met bontkraag

Die mooie groene jas met bontkraag, waar heb je die gekocht? Dit vroeg ik aan mijn vriendin toen mijn jack nu echt vol kwam met slijtage en er zelfs een gat zat in een van de naden zat door het vele wassen. Om eerlijk te zijn geef ik nooit zoveel geld uit aan buitenkleding. Echter is dit erg dom want in verhouding ben je uiteindelijk wel veel geld kwijt omdat je door de slechte kwaliteit die dit nu eenmaal met zich mee brengt, vaak dit soort kleding moet vervangen. 

groene jas met bontkraag

Direct een bestelling geplaatst

Die ene mooie groene jas met bontkraag die een goede vriendin van mij draagt, heeft zij al drie seizoenen zelfs aan en nog ziet dit er allemaal erg mooi uit. De kleur blijft goed en de kwaliteit ook. En ik besloot dat ik het ook maar eens over een andere boeg gooi met mijn aankopen als het gaat om kleding. Toen ik dus te horen kreeg dat ik eens op de website van leathershopdoci.nl moest gaan kijken, werd ik heel erg blij. Ondanks dat de zomer voor de deur staat heb ik toch direct een bestelling gedaan. Nu kan ik direct naar dat perfect jack grijpen zodra het weer weer omslaat in een gure winter.