Camping blog

Beleef het op de camping

Schitterende uitstraling dankzij onze loungebank

loungebank

Wij genieten optimaal van onze nieuwe tuin! Uiteraard met de loungebank welke het gehele plaatje compleet heeft gemaakt. Voor enkele weken terug hebben wij namelijk besloten om de tuin volledig aan te pakken. Alle meubels en dergelijke wat hierin stond weggegooid om vervolgens nieuwe meubels aan te schaffen. Onze tuin werd dan ook erg netjes en volledig volgens schema nageleefd. Stiekem ook wel met de hulp van een hovenier die wij hebben ingeschakeld. Echter wilde wij maar al te graag zelf onze tuin verbouwen om zo alsnog te besparen op de kosten.

Dutch-Riviera-Logo-header

Showen!

Nu dat onze tuin is gerenoveerd zijn wij alleen nog zoekend naar een leuke loungebank. Het liefst wel een set die wij het hele jaar door kunnen laten staan. Zodoende besloten om te gaan zoeken op het internet of dat ik het wellicht online kan bestellen. Mocht dit niet kunnen, dan moet ik een manier zien te vinden hoe dat wij deze set in de tuin kunnen krijgen.

Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Dutch Riviera. Zij maken het mogelijk om een bestelling te maken én het te laten bezorgen bij ons in de achtertuin!