Camping blog

Beleef het op de camping

Plezier met onze lutrabox

Lutrabox

Nadat onze kinderen naar de middelbare school zijn gegaan scheelde het ons wat tijd. Echter is het wel zo dat als zij uit school thuis komen dat ik overal wel een fiets zie staan. Hier baalde ik zo van aangezien je niet normaal in de tuin kan lopen zonder tegen een fiets aan te stoten. Nadat ik heb besloten om hier wat aan te gaan doen ben ik op het internet gaan zoeken. Uiteindelijk gezien dat het aanschaffen van een lutrabox het beste is. Met een soortgelijke box kunnen de kinderen eenvoudig de fiets hierin stallen zonder problemen. Ook viel het mij direct op dat de kosten hiervoor nogal aan de lage kant is waardoor ik een afspraak heb gemaakt.

Lutrabox

Ideaal!

Doordat je eenvoudig hier de fietsen in kan stallen scheelt het ruimte. Alles wordt dan simpel en snel weggezet in deze box. Overigens is deze box te bestellen via het internet. Door middel van de juiste maten door te geven kunnen zij voor jou aan het werk. Mocht je meer informatie willen ontvangen omtrent deze boxen? Bekijk dan eens de website van provelo.nl.