Camping blog

Beleef het op de camping

Opleiding psychosociale basiskennis

Eindelijk heb ik het gevonden! Ik ga de opleiding psychosociale basiskennis volgen! Op dit moment ben ik druk bezig met het voorbereiden voor de eindexamen. Ikzelf zit in de 6e van VWO en dat houdt in dat de examens voor de deur staan. Een spannende periode waar ik doorheen moet. Al hoef ik mij gelukkig geen zorgen te maken. De cijfers liegen er gelukkig niet om! Zo was ik vorige week ook druk bezig om een vervolgopleiding te gaan zoeken. Ik zit er namelijk niet op te wachten om na mijn middelbare school te gaan werken. Nu ben ik nog jong en kan ik mij volledig richten op het leren!

opleiding psychosociale basiskennis

De opleiding psychosociale basiskennis gevonden

Uiteindelijk ben ik dan ook op het internet gaan zoeken naar een opleiding voor mij. Al vrij snel kwam ik uit bij de opleiding psychosociale basiskennis. Deze opleiding past perfect met hetgeen wat ik maar al te graag wil gaan doen later. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te gaan schrijven. De opleiding zelf start wel pas in november. Zo heb ik tijd zat om mij hier volledig op voor te bereiden. Jij kan je ook nog inschrijven! Neem snel een kijkje op de bovenstaande website voor meer informatie.