Camping blog

Beleef het op de camping

Mobiel internet Europa voor maar een paar tientjes

mobiel internet europa

mobiel internet europa

Een goede deal

Met mijn gezin zouden wij een paar weken naar Zuid Frankrijk gaan. Dit zou een auto vakantie worden, en dat zagen de kinderen niet echt zitten. Zij wilden namelijk mobiel internet Europa, zodat zij zich niet zouden vervelen tijdens de reis. Ik dacht dat mobiel internet Europa erg duur zou zijn, maar ik kwam erachter dat dat anders was! Bij My Private Hotspot kun jij door heel Europa een hotspot kopen of huren. Daarmee kun jij met vijf apparaten tegelijkertijd internet gebruiken in Europa, voor een vaste prijs per dag of maand.

Voor mij en mijn gezin was dat ideaal! Ook onderweg konden wij bijvoorbeeld Google Maps gebruiken. Van ruziënde kinderen hebben wij geen last gehad. Wanneer er in de auto irritatie ontstond gingen zij gewoon online een spelletje spelen met hun mobiele telefoon of iPad. Toen wij eenmaal op bestemming waren aangekomen was het ook erg handig dat wij eenvoudig restaurants en bars in de buurt konden vinden. Het internet was erg snel en wij hebben daar geen cent te veel voor betaald.

Ga jij ook op reis in Europa? Kijk dan eens naar My Private Hotspot! Voor een vast bedrag per dag of maand internetten, dat is nog eens handig!