Camping blog

Beleef het op de camping

Leuke vacature jeugdarts

vacature jeugdarts

Wanneer je op de website van Spijtenburg Artsen gaat kijken, zie je al meteen een leuke vacature jeugdarts staan. Ben jij een BIG-geregistreerd arts en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is deze website zeker heel erg interessant voor jou. Hier staan dagelijks veel leuke banen op, waarop jij zal kunnen reageren.

Ben jij op zoek naar een andere baan, of wil jij tijdelijk ergens anders invallen als arts en heb je de affiniteit met de doelgroep kinderen van 0-18 jaar, dan moet je deze site zeker in de gaten houden.

vacature jeugdarts

Op zoek naar een vacature jeugdarts?

Omdat ik zelf op zoek was naar een andere baan, heb ik op deze website een job alert aangemaakt. Op deze manier mis ik geen enkele aanbieding meer en kan ik reageren zodra er een passende functie beschikbaar is. Door deze job alert is het mij gelukt om tijdelijk als arts aan het werk te kunnen gaan. Het is een interim baan, maar dat is juist waarna ik op zoek was. Tijdelijk invallen voor iemand die even uit de running is.