Camping blog

Beleef het op de camping

Leuke restaurants Gouda gezocht

Ik vind het heerlijk om zo nu en dan eens te dineren in een restaurant. Echter willen wij dan wel steeds een ander restaurant proberen om zo onze smaken te verbreden. Nu dat ik ben gaan zoeken op het internet naar restaurants Gouda viel het mij op dat we een hoop nog niet hebben gehad! Zo kwam als eerste restaurant Jean-Marie naar boven. Dit restaurant zag er op de foto’s veelbelovend uit waardoor we verder zijn gaan kijken naar het menu. Alleen al bij het kijken van het menu liep bij ons het water in de mond. Hierdoor hebben we dan ook besloten om bij hun te reserveren in de hoop dat we diezelfde avond er nog terecht kunnen. Gelukkig was dat ook het geval waardoor we de uren aan het aftellen waren tot we erheen mochten.

restaurant-love-romantic-dinner-272x410

Bij binnenkomst werden we dan ook hartelijk ontvangen en naar onze tafel geleid. Ook het zien van de menukaart bij hun was fantastisch! Ik wist gewoonweg niet wat ik moest bestellen waardoor ik ervoor heb gekozen om de kok mij te laten verrassen. De rest van de tafel stemde hiermee in waardoor we de kok aan het werk hebben gezet voor ons!