Camping blog

Beleef het op de camping

Lekker aan het kroelen in de Done by Deer babynest

Van de week heb ik de Done by Deer babynest aangeschaft. Ik had er al veel goeds over gehoord en vond dat ik hem ook in huis moest halen. Ik heb nu vier kinderen en al genoeg spullen in handen gehad. Ik was al een tijdje te spreken over dit merk, ze hebben echt kwaliteitsspul, wat lang mee gaat, en daar ben ik voor. Liever wat meer betalen en er langer mee door kunnen, dan na een halfjaartje alweer iets nieuws moeten kopen. Het babynest is al geplaatst in de babykamer en ze zit er al lekker op te kroelen. Het is zo’n lieverd.

logo

Babynest gekocht

De andere kindjes reageren er ook goed op, we zijn allemaal verliefd op elkaar! Helpen elkaar, het is fantastisch om een gezin te hebben, ik heb zelf ook veel meer rust, al zou je dit niet zeggen met zoveel kinderen, maar het werkt gewoon hartstikke goed. Een goede balans, lijkt het wel. Mijn man vindt het ook geweldig, hij zegt zelf dat ‘ie veel liever en zachter is geworden en dat lijkt ook zo. We zitten echt in een roze luchtbel van liefde en geluk. Ik merk ook dat mijn omgeving minder belangrijk is, als het gezin maar gelukkig is.