Camping blog

Beleef het op de camping

Lees verder voor een hip geboortekaartje

geboortekaartje

Ik word binnenkort vader en er moet nog veel geregeld worden. Aan mij was de taak besteed om opzoek te gaan naar een leuk en hip geboortekaartje. Het is natuurlijk wel belangrijk dat dit een origineel geboortjekaartje wordt.

Via het internet

Door wat te zoeken ben ik terecht gekomen bij Kisscards. Dit is een website waar ze zijn gespecialiseerd in kaarten zoals bijvoorbeeld een hip geboortekaartje. Op de website stonden verschillende designs waar ik uit kon kiezen. Al deze designs waren te veranderen naar mijn wensen. Ik heb mijn vriendin er nog wel even bijgeroepen zodat we dit samen konden doen.

gratis proefdrukEr is namelijk de mogelijkheid om van de eerste kaart een gratis proefdruk te laten maken. We vonden het wel een leuk idee om het kaartje eerst zelf gezien te hebben voordat we deze gingen bestellen.

Stel dat er wat mis was dan moesten we gaan haasten om alles te veranderen. Dit was een van de laatste dingen waar wij mee bezig wilden zijn na de bevalling. Daarom hebben we een leuk kaartje gemaakt en hier een proefdruk van laten maken.

Via de post kregen we het kaartje binnen en het was in een keer goed omdat deze precies was  zoals wij het hadden voorgesteld!