Camping blog

Beleef het op de camping

Hielspoor behandeling ondergaan zonder pijn?

Hielspoor behandeling

Hielspoor behandeling ondergaan om van de klachten af te komen? Dan raad ik je aan om eerst op de website van Footlogics te kijken. Bij dit bedrijf vind je namelijk een tal van tips om te gebruiken. Wanneer je pijn in je voeten hebt, dan heb je eigenlijk overal wel pijn. Dit komt omdat je voeten het meest “gebruikt” wordt van het lichaam. Een wandeling maken of wellicht naar de supermarkt ging bij mij niet meer. Hierdoor heb ik toen die tijd een afspraak gemaakt bij de huisarts. Hij vertelde mij al vrij snel dat ik last had van hielspoor.

Hielspoor behandelingHielspoor behandeling was hard nodig

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar tips die ik kan gebruiken. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Bij dit bedrijf kun je geschikte zooltjes bestellen. Bovendien vind je hier onwijs veel informatie. Zelf heb ik ervoor gekozen om de shockwave therapie te ondergaan. Hiermee krijg je een soort van schokjes op de hak van je voet. Totaal niet pijnlijk en bovendien heeft het bij mij onwijs goed geholpen. In een mum van tijd was ik namelijk van de klachten af. Overigens heb ik nog wel de zooltjes erbij besteld.