Camping blog

Beleef het op de camping

Stoelmasseur op de werkplek

Om de twee weken kwamen de stoelmasseurs op de werkplek waar ik in dienst was. Van te voren moesten mijn collega’s en ik aangeven hoe laat we van onze werkplek af konden om even heerlijk gemasseerd te worden. Dit werd altijd in de vergaderruimte gedaan, indien die beschikbaar was, anders werd het in de personeelsruimte gedaan. In plaats van 15 minuten werden we steevast 20 minuten gedaan. Ik kan je zeggen dat het een ware verwennerij was en we allemaal weer tegenaan konden. We keken er altijd naar uit.

Professionele masseurs

Op een speciale ergonomische stoel kregen we drukpuntmassage in onze nek, schouders en op onze hoofden. Ontspannen, relax en volledig geconcentreerd konden we onze werk hierna weer hervatten. We hadden onze vaste masseurs bij Triple effect die vakkundig en uiterst professioneel te werk gaan. Het enige nadeel was, dat de tijd snel voorbij ging. Ik kon nog wel uren zo blijven zitten. Ik sliep er ook heerlijk van. Ik kan iedereen die achter een bureau zit en /of zittend werk verricht een stoelmassage aanraden. Helaas ben ik na 13 jaar dienstverband naar een ander bedrijf overgestapt en daar hebben ze nog geen stoelmassage dagen. Ik zal het gauw eens aankaarten bij mijn meerdere.