Camping blog

Beleef het op de camping

Een groenproject realiseren? Dit zijn je mogelijkheden

Een groenproject realiseren is niet iets wat je zomaar snel in elkaar zet en laat uitvoeren. Dit is iets waar je de tijd voor moet nemen omdat er veel bij komt kijken. Daarom is het slim om hiervoor groene experts in te schakelen. Groene experts weten als geen ander hoe je een bepaald idee goed uit te voeren. Een groenproject realiseren begint bij de ontwerpfase: wat is het idee en hoe kan dit op de juiste manier worden uitgevoerd? Hierbij moet rekening worden gehouden met verschillende zaken: van bodem en plantensoorten tot de juiste uitvoering van de wensen en eisen van de betrokkenen.

Zo begint een groenproject realiseren

Het begint allemaal bij de juiste voorbereiding waarbij veel oog nodig is voor detail. Het project moet niet alleen mooi zijn, maar ook technisch slim en vakkundig gerealiseerd worden. Dit kun je allemaal uit handen geven: de juiste voorbereiding zorgt voor een uitstekend plan waarmee je verzekerd bent van een goed resultaat. Op deze manier begint de toegevoegde waarde van groen al bij de oplevering van een project.

Na de ontwerpvisie wordt er ruimte gecreëerd voor de aanbesteding. De voor- en nadelen van diverse werkwijzen worden in beeld gebracht. Daarnaast wordt je altijd geadviseerd over de beste aanpak. Goede adviseurs weten als geen ander hoe een ontwerpvisie vertaald kan worden naar een goede aanbesteding. Hierbij wordt ook altijd rekening gehouden met planning en budget. Wil je een groenproject soepel laten verlopen? Kies dan voor het inschakelen van Idverde; de groenexperts met een visie.