Camping blog

Beleef het op de camping

Bekijk hier de nieuwe brandwerende kast

brandwerende kast blauw

Een van mijn medewerkers vertelde me dat er een controle zat aan te komen voor aankomende maand. Dit betekende dat wij alles moesten nakijken. We moeten er namelijk vanuit gaan dat wij de beste kwaliteit leveren en dat veiligheid op de eerste plek staat.

Controle

Om er van uit te gaan of alles veilig genoeg is, heb ik een van mijn medewerkers erop uit gezet, om eens goed te controleren of alles nog voldoet aan de veiligheidsvoorwaarden. Na een week onderzoek, kreeg ik een rapport op mijn tafel van de medewerker, dat er een brandwerende kast vervangen moet worden. De brandwerende kast had namelijk gebreken. Het voornaamste gebrek was dat de kast niet meer goed sloot, waardoor er lucht bij kon komen. Dit is hartstikke gevaarlijk, omdat we met chemische stoffen werken. We slaan onze stoffen dan altijd op in de kast, zodat deze bij brand gewaarborgd is.brandwerende kast

Contact

We namen onmiddellijk contact op met Denios, onze leverancier voor veiligheidsproducten. Het was fijn dat we direct bij hen terecht konden komen. Toen ik belde, werd er vriendelijk opgenomen en er werd ook meteen professioneel advies gegeven. Het product wat wij zochten was aanwezig, en kon volgende week al geleverd en geïnstalleerd worden. Super bedrijf!