Camping blog

Beleef het op de camping

Alles wat je moet weten over Thaise massage in Amsterdam

Ben jij van plan om een massage in Amsterdam op traditionele Thaise massage te gaan boeken? In dat geval is het goed om eerst deze pagina door te nemen. We zullen hieronder namelijk alles wat je moet weten als het aankomt op een massage in Amsterdam nemen. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je goed voorbereid je massage ondergaat. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om hierover contact op te nemen met een specialist.

Wat is Thaise massage in Amsterdam precies?

Als je op zoek gaat naar Thaise massage in Amsterdam is het goed om eerst stil te staan wat deze massage nu precies is. Een Thaise massage Amsterdam is een traditionele vorm van massage die haar oorsprong vindt in Thailand. Deze massage is ontstaan vanuit verschillende tradities uit de Chinese geneeskunde en yoga. De voornaamste doelstelling is om zowel geest als lichaam te ontspannen en te revitaliseren. Wist jij dat deze Thaise massage al ruim 2,500 jaar wordt gebruikt en is ontstaan in Thailand? Kortom, een massage die aantoonbare ervaring heeft als het gaat om ontspanning.

De verschillende technieken die worden toegepast

Zoals je weet worden bij massages verschillende technieken gebruikt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan rekken en strekken, drukpunten, massage en acupressuur. Als we kijken naar de traditionele Thaise massage, wordt hier over het algemeen gebruikgemaakt van handen, voeten, knieën en ellebogen om zodoende het lichaam te masseren. Ben jij benieuwd hoe een dergelijke massage wordt uitgevoerd? Op het internet kun je eenvoudig filmpjes vinden die het aantonen.

Welke kleding moet je dragen?

Als je enthousiast bent en op korte termijn een massage in Amsterdam wilt boeken, is het aan te raden om losse kleding te dragen. Dit heeft er namelijk mee te maken dat de masseur vaak langs je lichaam gaat waardoor het dragen van bijvoorbeeld een spijkerbroek leidt tot irritaties en pijn.

Wat zijn de voordelen van deze massage?

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen zijn van het nemen van een massage. Hierbij is het goed om te vermelden dat het nemen van een massage voornamelijk zorgt voor een relaxte sfeer waarbij je even uit de realiteit kunt ontsnappen. Daarnaast hebben diverse onderzoeken ook aangetoond dat het nemen van een massage in Amsterdam de bloedcirculatie van het lichaam kan bevorderen. Hierdoor is het naast een ontspannend effect ook goed voor je gezondheid en daarom zeker aan te raden om dit regelmatig te doen.

Hoe lang duurt de gemiddelde massage?

Ben jij enthousiast geraakt en wil je op korte termijn een massage in Amsterdam ondergaan? Het is goed om te benoemen dat een gemiddelde massage ongeveer 60 minuten duurt. Je kunt echter een massage afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Wil jij bijvoorbeeld langer een massage ondergaan? Dan kun je dit eenvoudig aangeven bij de masseur. Zo is het zelfs mogelijk om een massage van twee uur te boeken.