Camping blog

Beleef het op de camping

Acupunctuur zwangerschap gedaan

Onlangs heb ik acupunctuur zwangerschap gevolgd. Er is niks vervelender als jij klachten hebt als jij in verwachting bent. Iedere ochtend als ik opstond kon ik als eerst een ritje naar het toilet maken om te braken. Dit was echt niet leuk. Er wordt vaak gezegd dat deze misselijk alleen de eerst paar maanden is, nou in mijn geval is dat helaas niet zo. In een blad had ik gelezen dat er een alternatieve behandeling was door middel van naaldjes. Daarom ging ik op zoek naar een praktijk bij mij in de buurt die deze behandeling aanbood. Zo kwam ik bij het bedrijf: Acupunctuur Rijnmond.

Acupunctuur zwangerschap

Veel minder klachten

Telefonisch heb ik deze praktijk benaderd en werd er een intake gesprek ingepland. Gelukkig kon ik snel terecht. Tijdens het gesprek hebben wij mijn klachten besproken. Hij kon mij wel helpen en heb gelijk een consult erachteraan gekregen. Het heeft heel veel effect gehad op mijn lichaam en mijn klachten zijn heel erg verminderd. Nu kan ik ’s ochtends rustig opstaan zonder eerst naar het toilet te moeten. Mijn lichaam is veel meer in balans. Jij kan bij deze onderneming voor acupunctuur zwangerschap terecht voor verschillende klachten zoals vermoeidheid, lage rugklachten, stemmingswisselingen, maag- darmklachten en hoofdpijn.