Camping blog

Beleef het op de camping

Voor een snelle en gemakkelijke online urenregistratie!

online urenregistratie

U wilt toch ook als ondernemer een snelle en gemakkelijke online urenregistratie. Ik ben als ondernemer druk met allerlei zaken. Nu de economie weer aan het aantrekken is nemen ook de taken hierbij toe. Elke dag heb ik al veel overwerk. Meeste dagen werk ik meestal tot een uurtje of 10 in de avond en begin ik werd om 7 uur in de ochtend. Ik maak lange dagen en heb weinig rust. Vaak ben ik dan ook veel tijd kwijt met het registeren van de uren van mijn medewerkers. Dit heb ik allemaal in een excel sheet opgeslagen. Dit is niet heel handig en werkt ook onoverzichtelijk. Ik heb alleen geen programma waar dit anders op kan. Een vriend adviseerde mij toen om op het internet te kijken naar Tamigo. Zij hebben een handig systeem waar dit eenvoudig geregistreerd kan worden. Dit bleek voor mij de ideale oplossing te zijn!

online urenregistratie

Eenvoudig en snel!

De website zorgt voor een snelle en eenvoudige online urenregistratie. Het is een systeem waar mijn werknemers zelf hun tijden kunnen in klokken. Vervolgens wordt dit in het bestand opgeslagen en verwerkt. Op basis hiervan geeft het bedrijf mij door wat ik aan de salaris van mijn werknemers moet betalen. De ideale oplossing!