Camping blog

Beleef het op de camping

Trouwen Rotterdam was een sprookje

trouwen Rotterdam

trouwen Rotterdam

Een mooi feest

Toen mijn vriendin vertelde dat zij ging trouwen en ik haar mocht helpen met de planning, had ik niet enthousiaster kunnen zijn! Na enkele maanden gingen wij aan de slag, maar wij wisten eigenlijk niet waar wij moesten beginnen. Er komt veel bij kijken! Ik besloot online te zoeken op trouwen Rotterdam. Als je zoekt op trouwen Rotterdam, kom je al snel Mullers Floral Art tegen. Dat is een bedrijf dat de bloemen aankleding van jouw bruiloft verzorgt! Dat kan zijn het bruidsboeket, de corsages, of de gehele aankleding op de locatie. Al snel wist ik dat wij Mullers Floral Art nodig zouden gaan hebben, dus heb ik contact opgenomen.

Met mijn vriendin en Mullers hebben wij alle mogelijkheden en wensen besproken. Zij zouden onze bloemen verzorgen, en wij hoefden ons geen zorgen te maken. Uiteindelijk was de aankleding van de bruiloft werkelijk prachtig geworden! Alle ruimtes sloten mooi bij elkaar en het bruidsboeket aan. Het was net een sprookje, zo mooi! Wij zijn allemaal erg tevreden over Mullers Floral Art. Dus heb je een bruiloft in Rotterdam, vraag hen dan eens naar jouw opties! Ik weet zeker dat zij jou verder kunnen helpen en jouw bruiloft prachtig wordt.

Meer verhalen