Camping blog

Beleef het op de camping

Survivalgids

Als u zich ooit in een vriestemperatuur bevindt tot het punt waarop het gevaarlijk kan zijn, weet u dan wat u moet doen om uzelf veilig en warm te houden? Nee? Het is allemaal goed, dit artikel zal je vertellen hoe je kunt overleven. We gaan je vertellen hoe je moet omgaan met elke levensbedreigende situatie. Meestal komt iemand tijdens het reizen in een gevaarlijke situatie terecht, dus ze moeten wat uitrusting hebben meegebracht die ze kunnen gebruiken om te overleven. Stel dat je in een extreem koude temperatuur bent, je kunt je shirt verdubbelen met een Woolrich sweater en proberen een vuur te maken met stokken en stenen als het moet.

Hoe vind je iets om te drinken in de woestijn?

Als je ooit verdwaald bent in een woestijn en niets te drinken of te eten hebt, is het vinden van een cactus je beste overlevingskans. Cactusfruit is direct eetbaar en bevat genoeg om je gevoed te houden, vergeet niet om het water uit de cactus te halen voor je watervoorziening. Blijf actief op zoek naar dieren en doe je Woolrich sweater of andere kleding uit en gebruik ze als een tulband van de stekende hitte naar je hoofd. Volg elk dier dat je ziet, ze komen vaak terug naar een waterbron die ze kennen in de woestijn.

Ocean Survival

Om te overleven als je verdwaald bent in de grote zee, heb je natuurlijk op zijn minst een kleine boot nodig. Je kunt drinkwater maken van het zeewater, je kleding in het water laten weken en op een plastic zak leggen, de hitte van de zon zal het water verdampen en het overtollige water zal in het midden van de plastic zak vallen, het is niet veel, maar het moet genoeg zijn. Je kunt op voedsel jagen door alle onderwaterwezens te vangen die je kunt vinden, kleine vissen, kreeften en zelfs een haai. Je kunt ze rauw eten, maar alleen in een noodsituatie, zoals gestrand op de oceaan.