Camping blog

Beleef het op de camping

Stoere led walls gevonden!

led walls

Voor enkele maanden terug wilde ik al led walls zien te vinden! De buitenkant van mijn pand ziet er namelijk erg donker uit. Hier wilde ik maar al te graag verandering in zien te brengen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Het liefst wilde ik een bedrijf zien te vinden die het ook nog eens komt monteren bij ons!

Scotch-en-Soda-Pitch-10mm-5x3-meter-300x199

Succesvol!

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van ziedisplays.nl. Duidelijke informatie wat je op deze website kunt vinden heeft mijn interesse gewekt. Zodoende heb ik er ook direct voor gekozen om een offerte op te vragen. Met deze offerte krijg je namelijk een precieze prijs te weten en sta je achteraf niet voor een verassing! Gelukkig reageerde dit bedrijf hier onwijs snel op waardoor zij nog geen dag later bij ons op de stoep stonden. Snelle service en aan het einde van de rit ook een aantrekkelijke lage prijs! De buitenzijde van het pand ziet er nu onwijs netjes uit. Nu kan niemand meer zeggen dat wij niet te vinden zijn!