Camping blog

Beleef het op de camping

Restaurant Den Bosch Centrum

Op zoek naar een restaurant in het centrum van Den Bosch? Stop maar met verder zoeken en kom genieten bij 7evenden Hemel. 7evenden Hemel is het restaurant waar jij moet zijn.

Het restaurant 7evenden Hemel is gevestigd in het centrum van de stad Den Bosch daarbij ligt het restaurant in een van de leukste straten van heel de stad. Het restaurant bevindt zich in de Korte Putstraat. 7evenden Hemel is een restaurant waar je heerlijk kunt eten. je kunt er terecht tijdens de lunch, een borrel, maar het restaurant is ook beschikbaar om te dineren. Het restaurant is voor iedereen beschikbaar, van grote groepen tot aan een diner met z’n tweetjes.  Bij de 7evenden Hemel vind jij gerechten die je nergens anders tegenkomt. Het restaurant onderscheid zich door de hoge kwaliteit maar ook door de producten die zij gebruiken voor het bereiden van de gerechten.

7evenden Hemel bestaat al sinds 1991 en in 2008 heeft de leiding van het restaurant  het overgenomen. Door de overnamen is de leiding begonnen om het restaurant naar een hoger niveau te brengen. In het restarurant word dag in dag uit gewerkt om voor jou de heerlijkte gerechten op tafel te zetten. Het eten dat word geserveerd is van top kwaliteit. En met de verassende menu kaart weet jij nooit wat er te verwachten staat. Zelf kunt u ook het menu vinden via de website van 7evenden Hemel.

Meer verhalen