Camping blog

Beleef het op de camping

Renovliesbehang

Toen ik op kamers ging om te gaan studeren waren de muren van de kamer van verschrikkelijke kwaliteit. Dit wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk vervangen en ik was dus op zoek naar een snelle en makkelijke manier om de oude muren te verbloemen. Verven was geen optie vanwege de vele gaten en scheuren en normaal behang zou dit probleem ook niet oplossen. Daarom ging ik opzoek naar een snelle, makkelijke én mooie optie.
glasvezelbehang.nl

Snel renoveren

Toen ik op internet op zoek ging kwam ik al snel het zogenaamde Renovliesbehang tegen. Dit behang was renovatie behang op basis van vliesbehang, vandaar ook de naam. Het behang is perfect om oude muren er makkelijk als nieuw te laten uitzien. Het behang is tevens verkrijgbaar in verschillende diktes en ook nog eens overschilderbaar. Door de verschillende diktes kunnen zowel kleine gaatjes als scheuren in de muur met het behang verbloemd worden zodat je binnen no-time een prachtige, effen wand hebt.
Aangezien dit soort behang ook nog eens overschilderbaar is, kun je de kamer daarna gemakkelijk helemaal naar je eigen smaak inrichten.
Binnen de kortste keren had ik mijn oude studentenkamer veranderd in een prachtige, moderne kamer.