Camping blog

Beleef het op de camping

Realistische BHV training: de kracht van G4S

Wil je op een zo realistisch mogelijke manier BHV training krijgen? Bij G4S Safety solutions kun je door heel Nederland BHV training volgen op realistische wijze. Zo wordt niet alleen de kennis op peil gehouden maar krijg je ook meer vertrouwen voor het handelen in echte noodsituaties. Het niveau van de realistische BHV training van G4S Safety solutions ligt hoog en dat zorgt voor goede resultaten en kordate handelingen bij calamiteiten. 

Wat houdt een realistische BHV training precies in? In de eerste plaats gaat het in de trainingen om levensreddende eerste hulp, brand bestrijden, blusmiddelen en ontruimen. Deze trainingen worden aangevuld met actuele thema’s en indien aangevraagd bedrijfsspecifieke situaties. Het doel van deze trainingen is om zo dicht mogelijk bij de dagelijks praktijk van bedrijven te blijven. De trainingslocaties van G4S zijn zo realistisch mogelijk ingericht. Hierbij draait het niet om een brandje blussen op een parkeerplaats, maar een training in een gebouw met meerdere verdiepingen, waarbij de BHV’ers op zoek moeten naar de brandhaard. Daarnaast moeten tal van procedures worden uitgevoerd. 

Dit is het doel van de realistische BHV training

Het doel van de realistische BHV training is bovenal het neerzetten van een realistische ervaring die de aankomende BHV’ers kunnen inzetten tijdens een echt geval van nood. Je kunt er als werkgever altijd voor kiezen om de training te combineren met een e-learning traject. Het is als bedrijf belangrijk en verplicht om BHV’ers te hebben die kunnen handelen in geval van nood. Zij detecteren de brand, blussen deze en evacueren andere medewerkers naar buiten. Het ontruimen, communiceren, blussen en uitvoeren van levensreddende handelingen komt in de handen van de BHV’ers. Ieder bedrijf heeft hier heel veel baat bij.