Camping blog

Beleef het op de camping

Passende ruimte vergroot bedrijfskansen

Na de komst van mijn laatste drie medewerkers merkte ik dat mijn onderneming uit zijn voegen begon te groeien. Bedrijfsruimte Breda huren bood meteen de uitkomst waar ik op zat te wachten. Als middelgroot bedrijf zochten wij helemaal niet naar een al te grote plaats om ons te vestigen. Je weet immers ook niet wat de toekomst nog in het verschiet heeft. Vandaar dat we in dit kantoor de locatie van ideaal formaat ontdekten om ons te vestigen. Dat kwam de spirit binnen mijn team ten goede. Ons eigen plekje deed onze neuzen weer dezelfde kant op staan, naar de toekomst.

logo-bscb-kleur-2

Flexibele afspraken
Als leidinggevende juich in die houding alleen maar toe. Natuurlijk weet ik ook wel dat het om een huurlocatie gaat, maar wij krijgen wel de vrijheid om die in de stijl van ons bedrijf in te richten zolang wij ons er vestigen. Soms vergeet ik bijna dat bedrijfsruimte Breda huren van tijdelijk aard is, zo thuis voelen we er ons al. We zitten er nog maar net. Mocht het over een paar maanden nog steeds zo bevallen, dan zal ik in overleg met mijn compagnon onderzoeken of en hoe we ons voor langere tijd kunnen binden. Het heeft ons frisse energie gegeven.