Camping blog

Beleef het op de camping

Nieuwe hobby dankzij mijn kweekpotten

Voor enkele maanden terug heb ik voor mijn verjaardag kweekpotten gekregen. Die persoon verklaarde ik toen voor gek aangezien ik totaal niet actief was met kweken. Op zich was ik hier ook niet vies van hoor. Nadat mijn verjaardag goed gevierd was zat ik met de potten in de woonkamer. Praktisch te bedenken wat ik hiermee kan gaan doen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om wat bloemzaden te kopen en dit hiermee te vullen. Pas op het moment dat er een plantje uit begon te groeien werd ik hier nieuwsgierig in. Doordat ik dagelijks hiernaar keek merkte ik dat het nog leuk was om dit te zien groeien!

logo

Nieuwe spullen gekocht

Dit is vervolgens zo uitgelopen dat ik meerdere potten in de woonkamer heb staan. Diverse leuke planten en zelfs groenten behoort nu tot mijn collectie. Overigens bestel ik dit altijd via de website van de-hobbykweker.nl. Ik ben hier terecht gekomen nadat ik op het internet was gaan zoeken naar meer zaadjes om te poten. Zij zijn namelijk een stuk voordeliger vergeleken met wat ik elders had gezien. Ook kan je telefonisch contact opnemen met dit bedrijf indien je graag meer informatie wenst te ontvangen.