Camping blog

Beleef het op de camping

Goed terecht gekomen door informatiezuil

Een informatiezuil is een must in een bedrijvenpand. We hebben er een jaar geen gehad, waardoor het een beetje zoeken was. Wanneer je binnenkomt in het pand, staat er een secretaresse voor je klaar om je de weg te wijzen, maar op een gegeven moment waren er zoveel klanten die dagelijks op en neer gingen, dat de secretaresse geen tijd had om haar andere taken te verrichten. Dit besloot ons om een informatiezuil aan te schaffen. Ik zocht een bedrijf die dit voor ons kon doen. Het contact (via de telefoon) was meteen al erg leuk en zorgvuldig. Ik moest wat specificaties aanleveren en een gewenste vorm en lettertype.

Bij het bedrijf langs

Omdat ik niet zeker wist wat voor een huisstijl we moesten hebben, ben ik bij het graveer bedrijf langsgegaan en hebben ze me in korte tijd geholpen. Ook heb ik een kijkje mogen nemen in het productieproces, wat ik altijd erg leuk vind. We hebben nu veel meer overzicht in het pand, je merkt echt dat alles meteen een stuk helderder is. Voor ons was het een ontzettend goede toevoeging. Ik raad je aan om ook naar dit bedrijf te gaan, ik heb echt een prima ervaring en daar vertel ik graag over.