Camping blog

Beleef het op de camping

Een c1 rijbewijs behalen?

Niks is makkelijker om in het bezit te zijn van je eigen c1 rijbewijs toch? Ik wil namelijk al een lange tijd mijn rijbewijs voor de vrachtwagen behalen. Echter vind ik de kosten bij rijscholen nogal aan de hoge kant. Dit heeft mij ook doen beseffen dat ik maar beter even kon wachten met het behalen van deze rijbewijs tot ik genoeg heb gespaard. 

logo1

Nu is het zover dat ik maar al te graag aan de slag wil om mijn rijbewijs te gaan behalen! Doordat ik via het internet ben gaan zoeken kwam ik vrij snel terecht op de website van verkeersschool Wesseldijk. Deze rijschool staat erom bekend wegens hun lage kosten en snelle manier van slagen. Iets wat ik toen die tijd niet had gezien! Ik weet zeker dat als ik hun toen die tijd had gezien dat ik zeer zeker bij hun gelijk aan de slag was gegaan.

Door mezelf in te schrijven bij hun werd ik diezelfde dag nog gebeld met het bericht dat mijn inschrijving binnen was gekomen. Ook gelijk de vraag wanneer ik aan de slag kon! Natuurlijk heb ik direct gezegd dat ik de eerstvolgende werkdag al aan de slag kon.

Meer verhalen