Camping blog

Beleef het op de camping

Een bedrijfsuitje

bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje moet een dag zijn waar de medewerkers maanden na die tijd nog steeds over praten. Ook moet deze dag voor iedereen leuk zijn geweest en niet alleen voor de jongere mensen. Vaak wordt er geen rekening mee gehouden met de leeftijdsgroepen die binnen één bedrijf zijn. Vaak zie je de wat oudere medewerkers langs de kant toekijken hoe de jeugd aan het genieten is. Daarom leek het onze directeur een groot punt om ervoor te zorgen dat iedereen van deze dag kon genieten. Daarom had hij samen met een medewerker van VVC Adventure alles op een rijtje gezet. bedrijfsuitje

Een top dag

Omdat de directie er heel veel waarde aan hecht om een bedrijfsuitje te organiseren waar iedereen binnen het bedrijf plezier aan kan beleven, is hij met deze vraag naar VVC Adventure geweest. Samen hebben zij een geweldige planning in elkaar gezet, eentje waar iedereen, jong of oud plezier aan gaat beleven.

Op de bewuste dag kwam er een grote bus voorrijden en werd iedereen verzocht om in te stappen. De rest van de dag hebben wij allemaal genoten van de leuke evenementen die onze directie voor ons in petto had. Vooral het spel jongens tegen de meisjes was een zeer geslaagde keuze.